Lapte
Lapte Bătut
Iaurt
Sana
Chefir
Smântână
Brânză de vaci
Mozzarella
Unt
Produse "Góbé"
Produse 100% Naturale - lactis.ro
Firma Lactis
Compania Lactis este o societate de prelucrare a produselor lactate, nfiinţată n anul 1994.

ncepnd din anul 2001, am cunoscut o dezvoltare accentuată, cu o creştere a cifrei de afaceri anuale de 30%, ajungndu-se la finele anului 2007 la un număr de 48 de angajaţi si la o cifra de afacere anuală de circa 1 milion de euro.

n perioada anul şcolar 2002 pnă in 2006, executam Programul 'Lapte pentru Şcolari' n zona Harghita.

Am finalizat, de asemenea, n colaborare cu Agenţia Sapard, un amplu proiect de investiţii, pentru mbunătăţirea calităţii şi sporirea capacităţii de prelucrare a laptelui.

Suntem n colaborare cu CCAI (Compania de Cercetări Aplicative şi Investiţii) din anul 1995, pentru realizarea unor game de produse sănătoase precum probiotice, simbiotice.

Compania noastră este certificat conform sistemului de management al calităţii ISO 9001 din 2006, respectiv ISO 22000 (HACCP) din anul 2008.

Principala caracteristică a produselor noastre este că sunt naturale şi sănătoase produse din materie primă excelentă din zona de munte din Harghita şi produse fără ingrediente!

Obiectivul nostru pe termen lung este dezvoltarea segmentului de produse ecologice şi ocuparea poziţiei de lider pe acest segment de piaţă pe plan regional. 
Lactis